Konferanselokale i Bergen

Skal du arrangere kurs eller konferanse? Kvalheim Fritidssenter huser kurs – og konferanselokale i nydelige omgivelser ved havet, like utenfor Bergen. Fra sentrum er det nemlig kun en 55 minutters kjøretur unna! Vi har etterhvert opparbeidet hos en solid dose erfaring og kompetanse på å huse ulike grupper til flere forskjellige settinger. Vi garanterer deg et vellykket arrangement om du velger oss.

Bestiller du vår store konferansepakke, får du tilgang til konferansrom, hytter/leiligheter og restauranten.

Vårt konferanselokale

Konferanselokale som står til disposisjon er et auditorium som har plass til 60 personer, og passer perfekt for dem som ønsker å holde foredrag, kurs og konferanser utenfor byen.
Anlegget tilbyr et rolig miljø, der grupper kan arbeide uforstyrret. Matrosen, som er navnet på vårt konferanselokale, er utrustet med et stort lerret og beamer, samt tilgang til trådløst internett. Innredningen i salen er av maritim stil, slik at ma virkelig skal kjenne på følelsen av å være i umiddelbar nærhet til sjøen.

Konferanselokale i avslappende og maritime omgivelser

I sammenheng med leie av konferanselokale, kan man også benytte seg av våre andre tilbud. Restauranten vår står selvsagt til disposisjon, både for lunsj og middager. Ønsker man å være på anlegget i flere dager, kan man også benytte seg av vår hytteutleie.

Ønsker du mer informasjon om våre konferansepakker? Ta kontakt her
Pris på vår konferansepakke fås ved etterspørsel. Ta kontakt her