Om oss

Kvalheim Fritidssenter er et anlegg som blant annet tilbyr hytteutleie, båutleie med fiskemulighter, kurs- og konferansepakker og restaurant for større grupper. Vi holder til omtrent 55 minutters kjøring fra Bergen, nordvest for Radøy ut mot Hjeltefjorden

Vår hytter til leie kommer i forskjellige varianter. Vi har store rorbuer, mindre rorbuleiligheter, samt feriehus/hytter. Alle enhetene holder høy standard, hvorav mange innehar sauna og boblebad. De er også utsyrt med fullkomne kjøkken, mange soveplasser, TV. internett og mye mer. Totalt har anlegget 120 sengeplasser.

Vi har et tjuetalls båter til utleie, både større og mindre båter. Fiskemulightene i fjorden utenfor senteret er formidable, og er viden kjent for sitt store utvalg av fiskearter. Hos oss kan du selvsagt også leie fiskeutstyr.

Vår konferansesal kan huse opptil 60 personer, og passer perfekt for grupper som skal avholde kurs og diverse i nydelige omgivelser. Man kan kombinere kurs med overnatting i våre hytter, samt tilgang til restauranten – Alt på en plass!