Restauranten

Kapteinen Bar & Restaurant er er en restaurant i maritime omgivelser, som huser bedrifter, organisasjoner og andre grupper fra 20 personer og opp. Totalt har restauranten plass til 90 personer. Vi tilbyr både tradisjonelle middager og ulike bufféter.

Vårt personalet innehar stor kompetanse og interesse for hvordan man kombinerer mat og drikke, og stiller gjerne til disposisjon med forslag til vin, øl eller annen drikke som passer til deres måltid. Vi gjør oppmerksomme på at restauranten må forhåndsbestilles.

Ønsker du å reservere restauranten for større grupper? Ta kontakt her

Meny – Kapteien Bar & Restaurant

koldtbord

1) Koldtbord

Tilpasses etter ønske. Spekeskinke, fenalår, røkelaks, halve egg, kyllinglår, salater, sauser, smør, brød og ost. Kaffe.

BBQ

2) BBQ: Menyen varierer avhengig av sesong

Lammekoteletter, nakkekoteletter, ribbe, skalldyrspyd, maiskolber, bakte poteter, salater, dipper og sauser samt smør og brød. Ostefat med vindruer. Kaffe.

rekeaften

3) Rekeaften

Reker i massevis samt ostefat med kjeks og vindruer. Smør, brød og dippsauser. Kaffe.

skalldyrbuffe

4) Skalldyrbuffé

Menyen varierer avhengig av sesong. Sjøkreps, krabbe, krabbeklør, reker, blåskjell, grønlandsskjell, røkelaks, gravet torsk, salater, sauser og dipper. Smør og brød. Ostefat med vindruer. Kaffe.